John’s ranch

Az újonnan bevezetett Aquavéda keretében egyedi igények alapján összeállított, víz alapú, olajokkal, pakolásokkal kiegészített rituálékon vehetnek részt a vendégek. A relaxáló, stresszoldó, kényezteto hatású programokat új technológiával végzik, idotartalmuk két - két és fél óra. A rituálékat februártól próbálhatják ki a vendégek. A wellness részleg kínálatát emellett új, külso finn szaunával bovítik. Az újonnan bevezetett Aquavéda keretében egyedi igények alapján összeállított, víz alapú, olajokkal, pakolásokkal kiegészített rituálékon vehetnek részt a vendégek. A relaxáló, stresszoldó, kényezteto hatású programokat új technológiával végzik, idotartalmuk két - két és fél óra. A rituálékat februártól próbálhatják ki a vendégek.

 

 

Az újonnan bevezetett Aquavéda keretében egyedi igények alapján összeállított, víz alapú, olajokkal, pakolásokkal kiegészített rituálékon vehetnek részt a vendégek. A relaxáló, stresszoldó, kényezteto hatású programokat új technológiával végzik, idotartalmuk két - két és fél óra. A rituálékat februártól próbálhatják ki a vendégek. A wellness részleg kínálatát emellett új, külso finn szaunával bovítik.

Activities

  • children education
  • horseback riding
  • caoneing
  • fishing

Children education

A wellness részleg kínálatát emellett új, külso finn szaunával bovítik. Az újonnan bevezetett Aquavéda keretében egyedi igények alapján összeállított, víz alapú, olajokkal, pakolásokkal kiegészített rituálékon vehetnek részt a vendégek. A relaxáló, stresszoldó, kényezteto hatású programokat új technológiával végzik, idotartalmuk két - két és fél óra. A rituálékat februártól próbálhatják ki a vendégek. A wellness részleg kínálatát emellett új, külso finn szaunával bovítik. Az újonnan bevezetett Aquavéda keretében egyedi igények alapján összeállított, víz alapú, olajokkal, pakolásokkal kiegészített rituálékon vehetnek részt a vendégek. A relaxáló, stresszoldó, kényezteto hatású programokat új technológiával végzik, idotartalmuk két - két és fél óra. A rituálékat februártól próbálhatják ki a vendégek. A wellness részleg kínálatát emellett új, külso finn szaunával bovítik. Az újonnan bevezetett Aquavéda keretében egyedi igények alapján összeállított, víz alapú, olajokkal, pakolásokkal kiegészített rituálékon vehetnek részt a vendégek. A relaxáló, stresszoldó, kényezteto hatású programokat új technológiával végzik, idotartalmuk két - két és fél óra.