Retro kisvendéglő

 
Cím : 2340 Kiskunlacháza Hatház u. 1.

Telefon/asztalfoglalás:  24/ 420-588 
                               20/ 972 2311 
                               30/ 509 4568

e-mail: info@retrokisvendeglo.hu

web: www.retrokisvendeglo.hu

Nyitvatartás : 11-22 P-Sz -24

 

 

 
 

A Kisvendéglőnk Kiskunlacházán található, az 51-es főút mentén, Budapesttől 36 kilóméterre, Dömsöd tőszomszédságában.

Szinte teljes átépítése és átalakítása után 2007. 04.01-én nyitottuk meg a vendéglőt, melynek hosszas tanakodás után a RETRO nevet adtuk.

Retro - azaz visszatekintés, múltidézés.!

Ennek szellemében próbáltuk kialakítani az épület arculatát, a belső termek hangulatát, és természetesen az étlap kínálatát.

Ételválaszékunk bővelkedik az Alföldi jellegzetes fűszereiben, a Duna legfinomabb halaiban, és a régi kunsági ételekben. A történetírók szerint már Kun László is szivesen időzött e vidéken, kövesse ön is jó példával járó őseink szokását, térjen be hozzánk bátran, és szerezzen jó tapasztalatokat!

Szóljon ez a bemutatkozás Mindenkinek, aki eltölt a Retro-ban egy kellemes estét, akivel együtt tudunk örlni a boldogságnak az esküvői vacsoráján, aki sok-sok év után a Retroban találkozik az osztálytársával, és minden olyan embernek akivel feledtetni tudjuk a hétköznapi gondokat, ha csak kis időre is!

Térjen be hozzánk, pihenjen meg egy tea vagy egy kávé mellett ujságot olvasva, és ha kiváncsi a magyaros ízek sokaságára, bátran ajánljuk ebédeljen, vacsorázzon meg.

Ételválasztékunk szerteágazó, kínálunk gyermekmenüt, napi menüt, vegetáriánus ételeket, frissensülteket, desszerteket. Igazodunk az évszakok változásához is, kiegészítő kínálatként Tavasz - Nyár - Ősz -- jelen esetben Téli finomságokat kínálunk!

Választékunk és áraink fotókkal, leírásokkal megtalálhatók a :

www.retrokisvendeglo.hu   lapon.

 

 

Szolgáltatásaink:

  • rendezvények, esküvők, összejövetelek lebonyolítása
  • meglepetés bulik, szülinapi partik megszervezése
  • családi, baráti vacsorák lebonyolítása
  • hidegtálak készítése, házhoz szállítása